The record-setting sushi mosaic featured 8,374 pieces of sushi made from different types of Norwegian seafood, primarily salmon, but also cod, mackerel and prawns. The mosaic covered 20.13 m2, used 120 kilos of rice and 65 kilos of Norwegian Salmon, and took 6 hours and 15 minutes to complete (not including preparation time).
Norwegian Seafood Export Council (NSEC)が提供したサーモン、タ
寿司の世界記録 (スコア:2, 参考になる)
今回世界記録の舞台となった上海万博ノルウェー館の記事 New Guinness World Record Set for World’s Largest Sushi Mosaic [expo2010.no]によると
Norwegian Seafood Export Council (NSEC)が提供したサーモン、タ
モデレータは基本役立たずなの気にしてないよ
本邦が誇るSUSHI-MASTERなら2時間でOK (スコア:0)
すしロボットを使えば2時間ちょっとでできる。
http://www.sushi-master.com/jpn/products/vsr-4000/index.html [sushi-master.com]
やっぱりSUSHIは日本だね