The record-setting sushi mosaic featured 8,374 pieces of sushi made from different types of Norwegian seafood, primarily salmon, but also cod, mackerel and prawns. The mosaic covered 20.13 m2, used 120 kilos of rice and 65 kilos of Norwegian Salmon, and took 6 hours and 15 minutes to complete (not including preparation time).
Norwegian Seafood Export Council (NSEC)が提供したサーモン、タ
寿司の世界記録 (スコア:2, 参考になる)
今回世界記録の舞台となった上海万博ノルウェー館の記事 New Guinness World Record Set for World’s Largest Sushi Mosaic [expo2010.no]によると
Norwegian Seafood Export Council (NSEC)が提供したサーモン、タ
モデレータは基本役立たずなの気にしてないよ
Re: (スコア:1)
ながらく北海道に住んでますけど、鱈の刺身って喰ったことないし。
ないわけじゃないだろうけど、足が速いらしい。
完成までに9時間もかかってたら食用には向かないよなぁ。
Re:寿司の世界記録 (スコア:1)
Re: (スコア:0)
新鮮でも付きまとう、ネタからにょろい、こんにちわの恐怖。
イワシとかサンマとかでも結構危ないんですぜ?