4-MEI forms in foods, such as caramel, during the heating, roasting and cooking process and is virtually ubiquitous - found in trace amounts in foods and beverages that have been commonly consumed for decades, including baked goods, coffee, breads, molasses, soy sauce, gravies and some beers.
カラメル色素? (スコア:0)
自家製で砂糖煮詰めた場合とかどうなるのか気になる。
アウトかなぁ
Re: (スコア:5, 参考になる)
何をもって「アウト」とするかに依りますね。
「ちょっとでもあったらアウト」とするなら、まぁアウトかもしれません。タレコミにある米国飲料協会のプレスリリースにも、
「焼いた食品、コーヒー、パン、糖蜜、醤油、グレイビーソース、ビールの一部とかに普通に入っ
Re:カラメル色素? (スコア:0)
アメリカ人なら飲みかねないので変更されたんじゃね。
冗談のつもりなんだが・・・冗談になってない気もして仕方がない。